Wie ben ik

Reno Jansen van Ride Like the Wind is dé expert op het gebied van fietsen en bewegen. Als leefstijlcoach geloof ik in de kracht van een gezonde en actieve leefstijl en wil ik jou helpen om deze stijl te ontwikkelen en vol te houden.

Met fietsen als mijn specialiteit, bied ik een unieke aanpak om jouw conditie en gezondheid te verbeteren. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of nog niet zo bekend bent met fietsen, ik kan je helpen om een passend programma op te zetten dat bij jouw niveau en doelen past.

Naast mijn expertise op het gebied van fietsen, geloof ik in de kracht van beweging in bredere zin. Of het nu gaat om fietsen, wandelen, hardlopen of andere sporten, ik help je graag om een gezonde en actieve leefstijl te ontwikkelen.

Met mijn persoonlijke begeleiding en ondersteuning, zorg ik ervoor dat jij op een leuke en uitdagende manier aan je gezondheid werkt. Als leefstijlcoach werk ik nauw samen met jou om een op maat gemaakt programma te ontwikkelen en jou te begeleiden naar een fitter en gezonder leven.

Laat je inspireren door mijn aanpak en ontdek wat fietsen en bewegen voor jou kan betekenen. Neem vandaag nog contact op en start met het ontwikkelen van een gezonde en actieve leefstijl.

Ride Like the Wind
Ambachtlaan 94
3828 DA Hoogland

Algemeen
+31 (0)6 36 46 1943
RJA.Jansen@gmail.com

KVK nummer
71723595

Btw-identificatienummer
NL001952326B10