Diensten

Opstellen professioneel beweegplan.

Breng beweging in je dag, makkelijker dan je denkt!

In 5 stappen helpen we je meer bewegen.
We bekijken samen wat je al doet aan bewegen en wij zullen je helpen in het stellen van persoonlijke doelen, starten met bewegen en het volhouden ervan.

We gaan we een professioneel beweegplan opstellen ongeacht leeftijd, lichaamsgewicht, geslacht of motivatie, waarbij we rekening houden met je gewenste levens- en beweegstijl.

Neem contact op voor meer informatie.

Clinic: Beginnen met wielrennen of gravel biken.

Ben je pas begonnen met wielrennen of gravel biken? En heb je nog nooit een techniektraining gevolgd? Dan is de clinic: Beginnen met wielrennen of gravel biken iets voor jou. Tijdens 2 trainingen van ieder 4 uur schaaf je jouw techniek bij zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel op pad kunt.

Training 1: Remmen, schakelen, bochten en rijden in een groep.

Tijdens de eerste training maken we kennis met elkaar. Je start vervolgens direct met de eerste praktische oefeningen. De meeste deelnemers weten al hoe ze moeten schakelen, maar toch zijn hier nog wat handige tips voor te geven. Daarna komt het remmen aan bod. Remmen is een kwestie van balans. Hoe je reageert in noodsituaties, bochten en afdalingen, alles komt aan bod! Hoe neem je nu goed een bocht? Voor veel mensen blijft dit toch lastig. Als je bij een vereniging wilt fietsen, fiets je vaak in een groep. Hoe je je veilig kunt manoeuvreren in een groepje leer je ook in deze training.

Training 2: Obstakels, balans, klimmen en dalen en ademhaling.

Vaak kom je obstakels tegen op de weg of in het bos. Hoe je hier het beste mee om kunt gaan leer je in training twee. Tevens komt balans aan bod. Balans is erg belangrijk als je in een groep rijdt, of bijvoorbeeld in het bos. In de tweede training leer je klimmen en dalen. Snel terugschakelen, anticiperen op wat er komen gaat en je houding op de fiets. Het komt allemaal aan bod. Verder leer je ook hoe je het beste balans kunt houden in een afdaling. Veel sporters ademen verkeerd waardoor je veel te veel energie verbruikt. We gaan ademhalingstechnieken toepassen om het maximale rendement uit je ademhaling te halen.

Na deze trainingen kun jij gegarandeerd een tocht tussen de 15 en 25 kilometer aan.

Neem contact op voor meer informatie.